6 окт. 2006 г., 23:40

да открадна ли съня ти 

  Поэзия
1031 0 9
да открадна ли съня ти

ще те питам после, сутринта
какво сънувала си

знам, че няма да си спомниш

но аз ще се предам
и ще ти го върна без остатък

мен сънува
падах като сняг и те покривах цялата

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??