1 сент. 2018 г., 01:13  

Да плачеш от щастие 

  Поэзия » Философская
434 1 4

ДА ПЛАЧЕШ ОТ ЩАСТИЕ

 

Само един път в живота си плаках от щастие,

плаках от радост,

плаках със страст,

беше, когато за първом поех кислород,

вдишах дълбоко,

вдишах живота си…

Още веднъж ще проплача по детски – от щастие,

с радост ще плача

още веднъж

и след туй никога повече никакъв плач,

спирам да дишам…

Сбогом, Животе! Привет, Звезден дом!

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??