Нека и на нашите ширини
да има светли бъднини!
Теменуга да цъфти -
Българийо, това си ти!
И за теб да иде пролет
и да бъдеш славей в полет.
И оскъдицата и мизерията - вън,
и ако успеем, туй няма да е сън.
Пролет зимата да замени
и от тоз "елит" да ни спаси.
© Георги Все права защищены