12 апр. 2016 г., 20:05

Да политнеш в безкрая... 

  Поэзия » Любовная
362 0 3

Да имаше на два пъти сърце,
една жена така да си обичаш.
Че сякаш да поискаш да умреш
и после да засветиш сред звездите.

 

Ти вдишвайки от силата на Бог,
в дъх ще носиш святата му милост.
Щом е повече от два пъти живот,
пожар-любов не може да изстине.

 

Да имаше на два пъти небе,
в две очи така да си се вричаш.
Че сякаш в тях да искаш да поспреш
и сетне пак в безкрая да политнеш!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??