Нека състрадание да проявим,
та животът им да е по-поносим.
Майчина ласка те не усещат,
поне нашата топлота да срещат.
Безразличието ни нека да чезне,
нека помощта ни да им е полезна.
Всяко дете грижи заслужава,
нека ги получи от таз държава!
© Георги Все права защищены