19 июл. 2006 г., 16:52

Да се любиш със ... цвете 

  Поэзия
743 0 3



Аз влюбен съм в очите ти - и двете,
аз влюбен съм в ръцете ти - и двете,
аз влюбен съм в косата ти,
аз влюбен съм във теб
и нежно шепна името ти - ЦВЕТЕ,
   ЦВЕТЕ,
       ЦВЕТЕ.

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??