Студено лято и гореща зима,
повярвайте ми, няма как да има.
Тък както няма мирни терористи
и мръсното не може да е чисто.
Създадено е всичко със причина,
като добре измислена машина
и всичко следва точни правила
от много време, та и до сега.
Усилия за някаква промяна
да се полагат, просто смисъл няма.
Животът да приемем като карта
и да играем, ала не хазартно.
Разбира се, че не и примирено.
Грешките ни, нека са простени.
Успехите, да бъдат поощрявани.
Усилията, да са награждавани...
Оказват се, не простички неща
кодирани са в хода на света,
но трудностите имат здрави мостове.
Да се обичаме - това е! Просто е.
© Валентин Йорданов Все права защищены