10 нояб. 2009 г., 16:04

Да се влюбиш в Дявола 

  Поэзия
559 0 1

Повярвах в теб.
Доверих ти се.
Подарих ти сърцето си,
отстъпих ти душата.
Вярвах ти сляпо,
ти бе за мен Бог.
Винаги заставах зад теб,
защото ти винаги бе правият.
А ти ме предаде.
Изхвърли ме от живота си
сякаш съм използвана
пластмасова чаша
или празна бутилка от вино.
Заби в сърцето ми
хиляди остри стрели.
Разкъса душата ми
и я захвърли... в прахта.
Разби мечтите ми,
блянове на бедно дете,
което имà глупостта
да се влюби в Дявола...

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • поне ритъм да имаше текстът, та да си отговоря защо е пуснат в раздел "поезия".
Предложения
: ??:??