Не всяко решение е лесно,
не всеки избор се решава,
не всичко трудно е трудно,
не всяко сърце така чувства,
не всяко има силата и смелостта.
Не всяка стара душа е стара,
не всяка любов е здрава...
не всичко вечно е вечно -
само този миг в теб е вечен...
Не всяка вяра е оправдана,
но смисъла е в това да вярваме
без наченки за доказателство...
да мечтаем дори немечтаното...
Отдалечавах се преди...,
сега обаче се приближавам...
и усещам себе си в теб...,
усещам дъгите светлини...
толкова нужни и прекрасни...
Мислех, че съм голяма за приказки...
но не знаех, че те вадят истината...
в очите ти се събудих, прогледнах,
видях душата ти и всичко останало.
Днес само мечтая да се загубя в теб,
и ти да се намериш в мен също...
Днес мечтая само да ти се отдам...
както птичката на свободата си...
Днес мечтая да се загубя в теб...,
да не съществува нищо друго
освен любовта, освен любовта ни...
Днес мечтая да се оставя...
на надеждите, на крилете си...
Да се загубя в живота...
истински да проходя...
В обятията ти любени...
да извървя всеки миг...
като че ли е единствен...
© Лили Вълчева Все права защищены