не искам
само да виждам лицето ти
искам
да почувствам ръцете ти
трепета на устните
да вдъхна аромата ти
и усетя допира
до най-нежните кътчета
там
където се ражда мечтата
искам да си до мен
да си с мен
да си в мен
докато
булото на плътта се разкъса
и се пръсне
звезда
© Ласка Александрова Все права защищены