8 авг. 2010 г., 20:09

Да станеш, когато е отсервирана масата 

  Поэзия » Любовная
733 0 4

Трябва да се връщам в моя свят -
прости ми, вече закъснявам.
Прекалено дълго тук се застоях,
а не трябва дълго да оставам.
Унесох се. И не за първи път!
Но времето със теб минава бързо.
Ей там, след онзи кръстопът,
е моят дом. Сега развързвай!
Не ръцете! Мислите пусни ми!
Те са вързани за тебе.
И две-три прости рими..
Не се шегувам. Нямам време!
Часовникът? Стрелки... не значат нищо.
Шепа кожа, малко тенекии...
Ще става все по-трудно, виж ме...
Не е от времето... Но си отивам.
Отивам си... без дълги обяснения.
По начина, по който тук дойдох.
Отивам си... Усещам... Време е!
Отивам си, преди да стана роб.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??