последният прочетен хълм
познание
развързване на възела
на подсъзнанието ти
по Фройд
загадъчно и плашещо
захапване
със дъх на прясно мляко и малини
да съм ти вятър
настръхващ кожата в предчувствие
на лято
и отминал
сив ураган
донасящ
дъжд
във мрачната усмивка на светкавица
да съм
за теб
да си за мен
последна
златна страница
© Павлина Гатева Все права защищены
Иначе стихотворението е прекрасно!