Искам да съм плюшено мече -
скрита под завивките
на детското креватче.
Да съм плюшено мече,
да ме обвиват нощем
детските ръце.
Да чувам звънък смях
или да попивам детските сълзи,
обвита в мънички ръце,
скрита в русите коси
На малкото дете.
© Неизвестна Все права защищены