Да те имам, да те обичам,
за теб теб жива да горя -
не мога да си позволя...
А мога ли да спра ?
Липсваш ми до болка и стихии
в мен вилнеят -
крещят, че без теб
любов и нежност в мен не живеят!
,,Да те имам" - мисия невъзможна,
огънят в мен я прави още по-сложна!
Ти - отражение на мен
и моите страхове,
ти, необуздана жажда,
защо сърцето ми превзе?
Нямам право да съм с теб
и да те обичам,
а всичко, което искам
е да си до мен -
в любовта ти да горя -
да сме пламнал океан!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены