Загнездил си се ей тука...
В лявото подребрие...
И туптиш...
Сутрин, обед, вечер......
А вечер е най-страшно...
Не ми даваш да спя... сънувам те...
Желая те... мечтая те...
Загнездил си се...
И няма да излезеш
докато не те имам,
докато не те направя мой...
05032018
Е.Е.
© Erato Eratova Все права защищены