Да те обичам ли?
Очите ти дори не помня.
Студени или топли бяха те.
Душата ти - искра или вода.
В пустошта ли те намерих, или не?
Гласа ти – помня ли го?
Слънцето грееше ли?
Или ти се скри от него?
За мен помислял ли си?
Косата ти.
Нея я помня - черна.
Усмивката ти -
ледена или просто тъжна?
А сърцето ти?
А моето?
В мрак ли са сковани?
Или са по-чисти от небето?
© Мариела Все права защищены