Ти си там
да, ти си там...
и не мърдаш.
Дълбоко в мен
всеки орган е към теб пристрастен.
Всеки мой дъх на теб е посветен,
Дори езикът ми бунтува се заплетен.
Хей, луда съм, за бога.
В екстаз съм и не мога...
Мисълта за теб ме трогва.
А ти си там
да, точно там.
Сърцето аз не мога да ти дам.
Потънало е в жарък плам,
а този плам си ти, любими.
О, Господи, прости ми!
© Deya Все права защищены