Как да върнем лятото обратно...
Как да върнем топлите дни...
Как да се пренесем сега на брега на морето
и да потънем в топлите морски води...
Как да върнем дните на радост,
да ги заменим с тези на ежедневието,
как да изпитаме пак онази сладост
и да чуем пак на чайките изпълнението :)
© Мария Игнатова Все права защищены
Поздрав и прегръдка,Иве!!!