5 мая 2007 г., 13:35

Да заплача 

  Поэзия
686 0 2
        1. Ще заплача, но не мога,
          не, не мога, не питаш ли защо?!?
          Защото вече плача без сълзи,
          без сълзи от очите ми.
          От очите ми сълзи не капят,
          не капят, защото ги няма,
          няма ги, защото ги изплаках.
          Изплаках ги за ТЕБ!!!

© Буба Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??