Да галиш косите ми нежно
аз искам отново сега -
да пиеш от устни горещи,
разпали ти във мене страстта.
Да бие сърцето ми лудо
аз искам отново сега -
събуди ти във мене онова
тръпнещо чувство.
- Ах, как искам всичко това!
© СТЕФКА ИЛИЕВА Все права защищены