Вече, мамо, съм голям,
на дискотека нощна ходя сам!
Недей се кахъри, недей се притеснява -
фиеста е животът, една забава.
Там да знаеш, мамо, аз
веселя се много до късен час,
затуй дай ключа от колата,
че накрая не държат ме краката.
Навън станало е веч зарана!
С бръмбари в главата сядам зад волана
и напред политам със скорост бясна...
Булевард е, а като улица тясна?
Колата се блъска, всичко руши,
в небето политат две млади души!
Аз съм жив?? Разбирам тогава,
че калпава стока зян не става!
Дай, мамо, пачките с евра
веднага да направя бърза маневра,
да скрия следи и всички компромати,
да си платя и на добри адвокати,
да не гледам Витошката панорама
в нов костюм ,,Шарена пижама",
че у нас отдавна са така нещата -
даваш пари и си гледаш рахата!?
© Никола Яндов Все права защищены