3 дек. 2016 г., 21:28  

Далече си 

  Поэзия » Любовная
437 2 1

ДАЛЕЧЕ СИ

 

Ти далече си от мен,

аз от теб далеч съм също

и в нощта, докрай сломен,

самотата си прегръщам.

 

Ти далече си от мен –

както винаги било е.

Хладна – като зимен ден,

още си в сърцето мое.

 

Ти далече си от мен

и така ще е до края,

в твоите очи, пленен,

винаги ще търся рая!...

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??