21 мар. 2010 г., 20:56

Далечно 

  Поэзия
824 0 15



По вятъра изпратих ти

целувки.

Той каза,

че ще ти ги предаде,

щом видиш първото цветче

на напъпилата вишна,

която

в съседния двор расте.

 

Как ще ги познаеш ли?

Лесно -

панделки им вързах

от слънчеви лъчи.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??