Дали нощта обича звездите си?
Или по-точно дали звездите обичат нощта?
Дали на слънцето не му се иска понякога да го обгърне плътно Земята?
Дали на хризантемите им се умира,
когато радостни ръце ги откъсват и
давят във ваза с вода?
Дали една неочаквана целувка струва,
колкото една любов?
И изобщо любовта заплаща ли се с нещо?
А любов има ли?...
© Лора Все права защищены