Дали живота минава на лента
и ние копнеем за женския допир
на ръце набрали пролетна мента
и уста неизказали хиляди вопли.
Дали живота минава на лента
и ние се борим за късче вселена,
за нас близостта е разменна монета
а думата “НЕ” е все непростена...
Дали живота е просто небрежен
към всяко наше мъничко бягство
и чувствата са божествена прежда,
а ние царе без никакво царство.
Живота е просто горска пътека,
в която мечтите бягат в града,
любовта за тях не е само утеха,
за тях тя е просто духовен парад.
© Георги Георгиев Все права защищены