Аиде чао за сега но докога не зная и дали без теб пак щте видя рая.Пак дали ще чувам твоите слова пак дали ще галя твоята коса,и дали ще мога аз без теб да издьржа и дали ще гледам твоите очи и дали ще мога да се радвам пак на твоите мечти боже ти кажи ми кажи"Знам малко в стхичето ми (пак дали) се повтаря но дали това е края.
© Димитьр божидаров Все права защищены