Дали след прилива на Истината,
Лъжата ще остане надълбокото?
Дали по вятъра на Риска
ще мога да открия пак Посоката?
Дали от мъртвото вълнение - Съмнение
ще се измъкна силна и свободна
и в залива на най-красивите Мечти
за Мисията си ще мога да си спомня?...
... да струтя пясъчните замъци от Страх,
следите на Вината да изтрия,
да вярвам истински във своя Бряг
и себе си пак да открия?
© Веселка Стойнева Все права защищены