Отлитат седмици и дни,
Животът ни отлита като цяло.
И тъкмо с теб да се открием,
Настъпва време за раздяла.
Тъкмо времето да спре,
Тъкмо погледи да срещнем,
Между нас тълпа като море.
Отново разминаваме се с тебе.
Дали ще те открия някой ден?
Мене ти дали ще ме откриеш?
Под лазурно слънчево небе,
Или в дъждовен ден и сив?
Ще се сплетат ли ръцете ни,
полудели от копнеж?
Как искам времето да спре...
За да можем с теб да се намерим.
©П.В.
© Полина Велчова Все права защищены