Дали си ти онзи, който тъй отдавна чаках,
или пак излъгана ще бъда в своите мечти.
Отидоха си всичките надежди,
твърде наранявана оказах се, уви...
И сега ти нямаш и представа, ти дори не знаеш
колко силно искам този път да не боли.
И страх ме е ужасно много, и чувството така расте,
но как, как да ти повярвам, че това сега си ти...
Едва ли аз ще мога цялата си болка да забравя
и не трябва, за да ми напомня, за да ме предпазва...
Но твоите очи с моите се срещнаха отдавна
и тогава пак разбрах, че пак, пак в тях ще завали...
Дали от радост, или болка, дали от двете слети в едно,
пожелах те някога преди и твърде късно е сега да кажа спри...
© Ивелина Все права защищены