Дали слънцето изчезна,
студено ми е в нощта,
дели ни с тебе бездна,
жесток към мене е света.
Болка, студ и печал
терзаят моето сърце,
по-красива не съм видял,
ангел с усмивка на лице.
Прекрасна девойка стои
в моя блян чудесен,
но вместо ласка да предстои -
вехна като цвете в есен.
© Георги Все права защищены