Дамоклев меч
Когато, брате, млъкне ти жена,
това по-страшно е от Хирошима,
дори да си без никаква вина,
Дамоклев меч виси "неустрашимо".
И не помагат разни увещания,
че си поет и жива си емоция,
или върховни нови обещания,
че обич и предлагаш на промоция.
Мълчи, и те наказва като роб,
а аз се стягам – в униформа каки,
и на фугаса падащ, като поп,
се моля: -Дано да падне в… Нагасаки!
© Ми Ки Все права защищены
Прав си, не помогна, но нали направих експеримента!
Като оня, който имал мерак да се провре между рогата на
вола си
Нико!