Не търся в писането слава.
Споделям с вас сега,
че стиховете ме избавят
от моята тъга.
Когато ми е много сиво,
от думички добри
си правя светове красиви
и тръгвам във зори.
Повярвала, че тях ги има,
вървя с една мечта –
да стигна, да им сложа име
и да остана там.
© Елица Ангелова Все права защищены