Не ме залъгвай с думички добри.
Ела като вихрушка, като огън –
в едно докосване да изгорим.
Така обичам, иначе не мога.
Косите си заплитам на въже –
на него всички погледи да виснат –
на лудналите подир мен мъже.
А ти до атомче да ме поискаш.
От всяка ласка да избухва взрив.
Светкавици да набраздят небето.
За този миг, убийствено красив,
си струва всичко дадено и взето.
© Елица Ангелова Все права защищены
Трима Мъже, които знаят как безразсъдно по мъжки се обича!
Благодаря ви, че почувствахте красиво и силно този мой стйх!
Влюбена и сбъдната да е 2011 година за вас!
И за всички мои Приятели тук!