Дарба
Светът е пълен със таланти,
спортисти, поети и художници.
Актьори, певци и музиканти,
на изкуството поддръжници.
Певецът твори върху тишината.
Поетът има милиони идеи в главата.
Уличният музикант забавлява пак тълпата.
На поета му е нужна болка.
Художникът опитва да нарисува вятъра.
Спортистът прави поредна обиколка.
А актьорът се раздава в театъра.
Всеки има дарба скрита,
продължавай да опитваш.
Само небето е лимита!
03.12.2011г.
В.Николов
© Веселин Все права защищены