Eла през деня!
Може и през нощ-някоя...
Влез в топла стая!
Поседни на меко легло без колебания!
С нежна длан - погали ме,
с всички сетива да те усетя!
Огледай се в очите!
Потърси искрите...
Намери в тях, любовта!
Сподели ми за своя мечта,
намерила уют в твоя душа!
Ако мога невъзможно ще сторя,
за да стане реалност, тя!
Дай ми в замяна - опора,
направи ме щастлива жена!
В ръце - вземи ме
и смело - отведи ме!
Нека сме двама, без досадни хора,
пошлост и измама!
Обещание понякога - меним!
Знаем, грях или обстоятелство
може да го промени...
Сега просто ме прегърни
и с радост, дари!
След това, животът
и ние ще решим...
© Roselina - Neli Evgenieva Все права защищены