(из новата детска книга "Какъв да стана")
Нашата Дарина
за друго нехае.
Тъничка и фина –
все балет играе.
Вече и на пръсти
учи се да ходи.
С крачици чевръсти
по килима броди.
И дори да падне,
пак не се отказва.
Стъпки предни, задни...
всякакви показва.
Вижда се за сцена,
че е тя родена.
Нашата Дарина
ще е балерина!
© Борко Бърборко Все права защищены
Пожелавам на чаровната малка принцеса-балерина
безгрижно и щастливо детство, а на талантливия автор
все така да твори и само сбъднати мечти съдбата
щедро да му дари! ПОЗДРАВИ!!! БЪДИ!!!