Давам ти душата си...
Вече беше, вече е, вече ще е-едно сърце сме и една душа:
Чувствам как крадеш сърцето ми, как ти го дарявам,
Още веднъж, всяка секунда, чувствам как изпълваш ми душата!
Чувствам, как сме едно, чувствам как си в мен, как съм в тебе, чувствам...
Чувствам как ме крадеш в обятията си и как ми подаряваш всичко с целувките!
Чувствам как ме придърпваш в отдаването и как ме освобождаваш с крилата си!
Чувствам как сърцето ми не е мое, но ти си ми душата и тя е моя вътре в тебе!
Чувствам как бих преминала през всичко пак само за да ме прегръщаш ти!
Вече беше, вече е, вече ще е-прилича на обсебване, но е просто е предаване и любене...
Чувствам как няма друг изход освен да се обичаме, само това е решението-полета,
защото вече няма връщане назад, така и искам-една силна и несломима любов обзе ме!
Чувствам как ти си моето изкушение, всяко кътче и че едно са сънищата и реалността!
Чувствам, че живея в твоите спомени и мечти, в желанията и обожанието ти!
Чувствам, че никога няма да мога да отрека нуждата и безумието да съм с тебе!
Чувствам, че вярно го казват ”Любовта боли...”, но никога не ми е достатъчно, уви...!
Чувствам, че ми изпълваш с лудостта и страстта на отчаянието”Обичам те”..
Вече взе сърцето ми, а аз давам ти душата си, за да ме обичаш както само ти го правиш...,
защото съм влюбена и те чувствам обезоръжен и отчаян пред нашето влюбване...!
Вече ми даде душата ти като моя, а аз давам ти живота си, за да покажа, че”Обичам те”
защото те обожавам прекалено и все повече и не мога да устоя как го правиш...!
Чувствам, че нямам контрол, че се губя в очите ти, за да бъда себе си!
Чувствам, че пак ще го повторя, пак ще плача за да си в мене!
Чувствам, че това е да си влюбен човек, сърцето да те управлява и не само в тебе!
Чувствам, просто чувствам и живея, затова давам ти душата си, давам ти душата си...!!!
© Лили Вълчева Все права защищены