Мисълта за теб разяжда бавно
моя мир - безчувствен полумрак,
осъмнах без крила в морето тайно
от спомени за девствения бряг.
Вълните тежки галят жадна плът,
но под нея рози вехнат тихо,
сълзѝ умират за пореден път
на самотата в адското море велико.
© Elizabeth Draxler Все права защищены
Обещаваш много, момиче!
Поздрави!