17 нояб. 2018 г., 11:46

де да бях Моне 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
629 0 0

образът ти е стихия

морето през декември

резките маневри

и сълзи, и смях, и нерви

 

образът ти са ония

купони у Гетсби

лъжите ти и "let's be"

животите без мен

 

може би

си илюзия на хартия

или котка в кутия

може би и двете

но де да бях Моне

де да беше цвете

© Kiddo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??