Животът ми е незавършен стих,
във който няма истинско начало.
Започвам да рисувам върху лист с молив,
ала за миг, покрит, отново листът ми е в бяло.
Парчета спомени събирам в плик,
които някога били са едно цяло,
а в старо чекмедже лежи часовник, скрит,
напомнящ за момента,
в който времето е спряло.
© Елена Гъдева Все права защищены