22 окт. 2017 г., 20:57

Dead poets society 

  Поэзия
395 0 2

Серотониновите ми рецептори
не са наситени,
животът няма смисъл -
мразиш си работата,
мразиш си колата,
хората са скучни,
нищо не е истинско,
трудно е да имаш бъдеще.
Поетите умират сами.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??