От липса на любов
и на разбирателство
животът е суров.
Няма и мечтателство.
Кухо съдържание
в празната обвивка.
Липса на съзнание.
Златни придобивки.
Грубо поведение.
Болестни амбиции.
Скрити намерения.
Битки за позиции.
Времето си тлее
в тъжни епитети.
Днес да оцелееш
истински късмет е.
© Димитър Драганов Все права защищены