Усетих нещо,
с теб била съм и преди,
не в този си живот,
в минал - незабравим!
Усетих със сърце това -
как дишаме в едно
да - зная това!
Може би и ти нещо разпозна,
човека в теб не, не ме позна,
но Душата твоя - да!
Зная, да, зная това!
Благодаря!
© Вера Все права защищены