14 февр. 2013 г., 16:47  

"Демокрация" по герберски 

  Поэзия » Юмористическая
414 0 0

"Защо трябва наблюдатели да има

при повторното броене в ЦИК,

та нали властта искам да се взима

от мен, свързан нявга със СИК!?

Селски хитрец съм си аз,

защо този шанс да изпусна,

властта си е моята страст,

че тя си е сладка, вкусна,

има още що да се вземе,

да тъпча хората обичам,

защо за това племе

въобще да ми дреме,

във власт ще се обличам!

Пред това няма да се спра

пак до власт да се добера!"

 

Написано от името на Борисов.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??