В многополовото общество
вече никой не си знае пола.
Всеки е различно същество
без значение брой отвори и кола.
На кожата цветът пък е табу,
че даже повече и от това!
А също и дебел ли си, или рагу,
и много още хиляди неща!
А иначе е демокрация, брачет,
но стига да си в тон със демокрацията!
Тъй в гей-парад ще бъдеш и приет,
а също и в хранилката на партията.
Отвориш ли уста обаче гнусни
по темите със мнение различно,
то демокрацията Спаска ще те хрусне
безупойково, но пак... демократично!...
29.07.2027.
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря ти за включването 🙃