О, ден на светлите мечти -
дали далеч отиваш ти?
Няма тук вечна красота -
само облаци и самота.
Отиваш ли си ти, хубав ден,
на красивите надежди за мен!?
Ще намеря ли ново чудно цвете,
или самотен ще си отиде поета!?
© Георги Все права защищены