4 сент. 2011 г., 12:52

Ден! 

  Поэзия » Другая
577 0 0


В този ден една звезда блести

и красива светлина към всички тя искри!

Неин лъч попадна в моите очи

и появи се фея, тя ми каза: “Сега ги затвори!”

От светлина... тъмнина...

но тъй силно блестеше таз звезда...

в тъмнината красота искреше тя,

знаех аз ... това си Ти!

 

24.11.2007г.

Ю. Пашов

(посветено на Катя)


© Юлиан Пашов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??