Минават дни и нощи в самота,
тъга и самосъжеление дори,
в скърби и мечти по отминали дни.
В смели мечти за идните дни!
Минават и отлитат, дни и нощи
превръщайки се в години.
С трепет очаквайки по-хубави дни
но уви, все в самота са обвити!
А още по-бавно минават без любов,
ласка, усмивка, нежна прегръдка и
дума добра с чиста истинска любов!
Ех, любов къде си ти?
Необятна и вълшебна, а понякога
и тъжна дори,болезнена и пряма!
Но без любов, трудно се живее.
Дни и нощи, тъжно и бавно минават!
© Нели Ангелова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе: