Денят е като раковина,
в която ще открия пясък
и слънце, и море, и диня,
любов в щастлив и летен блясък.
Във всички влюбени копнежи,
ухае нежност разцъфтяла
и път към бъдното бележи
в усмихната и окрилена цялост.
© Милена Френкева Все права защищены