2 мар. 2007 г., 09:17

Денят се отвори 

  Поэзия
841 0 6

                                    към Исус

 

Денят

се отвори –

нова врата –

знам, че ме чакаш,

знам, че бавно вървя.

Всеки камък

по пътя

в мен оставя

следа.

Всяка среща

дълбае

нова бразда.

Всяко чувство

си вдига

своя сграда

във мен.

Ти не спирай

да чакаш –

аз си идвам

от плен.

Ще съборя

всички свои стени –

нека Твоята обич

ме наново гради,

нека тя ме превръща

в Твой дворец,

в Твоя храм.

Идва края на пътя –

Любовта чака там.

© Росана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??